Hoe kies je het perfecte springkussen voor een kinderfeestje? 

Hoe kies je het perfecte springkussen voor een kinderfeestje? 
november 20, 2019 admin

Het is binnenkort tijd voor het kinderfeestje van jouw kind. Het is al lastig om te bedenken wat je wilt doen op het feestje. Nu ben je eruit om een springkussen te huren. Maar weet je niet wat praktisch is en het leukste voor de kinderen. Lees daarom hier waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een springkussen bij een kinderfeestje. 

Bepaal de grootte van het springkussen 

Wanneer je opzoek gaat naar een springkussen is het handig om uit te zoeken hoe groot het springkasteel moet zijn. Elk springkussen heeft als eerst zijn eigen maximum aan personen en gewicht. Komen er 8 kinderen op het kinderfeestje dan moet er een ander springkussen komen dan bij een kinderfeestje met 12 kinderen. Hoe groter het springkussen hoe meer het kost. Het zou alleen zonde zijn als je niet de juiste hebt gehuurd voor de grootte van de groep. 

 

Wie springt er op het springkussen? 

Natuurlijk moet het gekozen springkussen wel geschikt zijn voor de kinderen die erop springen. Voor kinderen van 3 of 4 jaar is een simpel springkussen al superleuk. Heb je een kinderfeestje voor kinderen van 12 dan hebben deze kinderen meer uitdaging nodig. Ga voor een hindernisbaan bijvoorbeeld. Stel het gekozen springkussen dus af op de gebruikers. 

 

Bepaal het beste thema voor jouw groep 

Erg van zelfsprekend maar wel handig om bij na te denken is het juiste thema. Kies voor een groep meisjes bijvoorbeeld voor een Frozen springkussen en voor jongens een cowboy springkussen. Andersom gaat dit waarschijnlijk niet echt werken. Het thema maakt daarbij de ervaring ook stukken leuker voor de kinderen. 

 

Is het makkelijk op te zetten? 

Let ook goed op hoe lastig het is om het springkussen op te zetten. Dit kan vrij ingewikkeld zijn, zeker bij de hindernisbanen en de grote springkastelen. Ga je het springkussen huren? Dan zet het verhuurbedrijf het springkussen meestal op. Dit scheelt je dus energie en gepieker.  

 

Heb je een stroomgenerator nodig of niet? 

Als je nagaat wat je verder nog nodig hebt voor het springkussen dan is het handig om te bepalen hoe het zit met de stroomvoorziening. Bij kleine springkussens kun je dit aansluiten op je stopcontact. Grotere springkussens hebben meerdere blowers nodig en dus meer stroom. Hiervoor heb je een stroomgenerator nodig. Deze kun je meestal verkrijgen bij het bedrijf waar je het springkussen bij huurt. 

Bron: https://www.knalverhuur.nl/party-artikelen/mobiele-bar-biertap/

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*