Chelsea boots

Chelsea boots
oktober 26, 2021 admin

Ze zijn niet aan te slepen: chelsea boots. Sinds vorig jaar zijn ze terug van weggeweest en nu kunnen wij niet meer zonder deze fijne laarsjes. Chelsea boots vind je in allerlei soorten en kleuren. Naast klassiek zwart zijn er dus nog veel meer opties. Hieronder lees je meer over onze favoriete schoen:

Chelsea boots herken je aan hun elastieken zijkanten. Hierdoor stap je gemakkelijk in en uit de laarsjes. Handig hè? Ook sluiten ze hierdoor perfect aan op je benen en zijn ze dus erg mooi onder een panty of skinny jeans. Veel varianten hebben een lusje aan de achterkant, die je helpt bij het aantrekken van de schoen. Chelsea boots vind je in korte en lange varianten. Ook zijn het unisex schoenen: je vindt ze voor dames én heren.

Ben jij een echte fashionista? Dan heb je de lange chelsea boots vast al voorbij zien komen. Deze hogere variant zijn helemaal in. Herkenbaar aan deze hoge chelsea boots zijn de grove zolen waardoor ze stoer ogen. Deze lange chelsea boots zijn goed te combineren met een jurkje of rokje. Je mixt hierdoor vrouwelijk met het stoere van de boots en dat zorgt voor een perfecte combinatie. We love it! De chelsea boots kun je ook prima combineren met een skinny jeans. Wist jij dat je chelsea boots gemakkelijk heel het jaar door kunt dragen? In de zomer combineer je ze met een fleurig jurkje en in de winter draag je ze met een warme jeans.

Hou jij meer van klassieke lookjes? Combineer korte chelsea boots dan eens met een toffe 7/8 broek in een zandkleur. Maak je leuk af door de pijpjes van jouw jeans om te slaan. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er ook chelsea boots voor heren. Voor alle mannen die hun sneakers eens een keertje willen inruilen zijn chelsea boots een goed alternatief. De boots staan mooi onder een slim fit jeans, maar kunnen ook goed onder een pantalon. Hierdoor kun je de schoenen dus voor nette gelegenheden aan, maar ook voor een casual dagje!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*