Is het slecht voor je eigen haar om extensions te nemen?

Is het slecht voor je eigen haar om extensions te nemen?
september 21, 2022 admin

Veel mensen zeggen dat het niet goed is voor je haar om hairextensions te nemen. Is dit eigenlijk ook wel zo en waarom zou het dan slecht zijn of juist niet. Dit ligt aan een aantal factoren: Hoe is de conditie van je eigen haar en verzorging etc. Je haar zal sneller breken als je als je haar fijn en breekbaar is. Er zijn hier speciale hairextensions voor. Hairextensions Voordeel kan hier goed advies over geven. Wil je meer over dit onderwerp te weten komen en wil je misschien ook extensions van echt haar? Lees dan zeker even verder. 

Veel dingen zijn niet goed voor je haar

Eigenlijk kan je over bijna alles zeggen dat het niet goed voor je haar is. Denk aan je haar verven, te vaak wassen en stijlen met hitte tangen. De keratine wax hairextensions die bij Hairextensions Voordeel worden verwerkt, wordt met een warmtetang die minder warm is dan een stijltang ingezet. Het is belangrijk dat de hairextensions professioneel worden aangehecht aan je haar om onnodige beschadiging te voorkomen. Ook is het belangrijk dat je de extensions niet te lang laat zitten en dat je ze op de juiste manier verzorgd om schade aan je eigen haar zoveel mogelijk te beperken. 

Zijn Clip in extensions beter of slechter? 

Clip in extensions worden vaak op dezelfde plaats in het haar gezet. Deze plukken kunnen dan dus veel te verduren krijgen. Je kunt de clip in extensions steeds op een andere plek inzetten in je eigen haar om het slijten van dezelfde plukken zoveel mogelijk te voorkomen. Haal ze iedere avond uit je haar.  Ga nooit slapen met Clip In’s want dit is echt niet goed voor je eigen haar. Bij regelmatig gebruik kan je eigen haar afbreken, of nog erger je krijgt kale plekken. Dit wil je natuurlijk echt voorkomen want dit is mega zonde. 

Ga voor hairextensions in plaats van clip in extensions

Hairextensions zijn hele kleine haarlokjes die een stuk minder zwaar zijn voor je haar. Ze zijn verspreid over je hele hoofd en hangen dus niet aan een paar plukken. Dit zorgt ervoor dat je haar veel minder snel afbreekt en dat is super fijn. Maak een goede afweging welke hairextensions je laat plaatsen. Denk goed na over de hoeveelheid hairextensions die je laat inzetten. Laat je hairextensions altijd door een ervaren hairextensions stylist zetten. Dit kan veel problemen voorkomen! Een voorbeeld van een goede hairextensions stylist is bijvoorbeeld Hairextensions Voordeel! Neem zeker contact met ze op bij vragen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*